Glane, Overdinkel en Losser naar Fysiotherapie Glanerbrug

Route vanuit Glane, Overdinkel en Losser

Onze gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk is vanuit Glane, Losser en Overdinkel snel te bereiken. Bezoek onze praktijk voor de volgende specialisaties op het gebied van fysiotherapie. Wij bieden een moderne praktijk en jarenlange ervaring.

Wanneer u de weg van Losser naar Glanerbrug volgt slaat u vlak na de start van de bebouwde kom (Glane Beekhoek) linksaf richting de Kerkstraat. Aan het einde van de Kerkstraat slaat u linksaf op de Gronausestraat. U volgt deze straat enkele honderden meters tot u aan uw linkerzijde het Dr. Arienshuis ziet liggen. Onze moderne praktijk is gevestigd aan de voorzijde van dit pand.

Fysiotherapie Glanerbrug

Fysiotherapie Glanerbrug is ontstaan uit een samenwerking tussen vier zelfstandige fysiotherapeuten. Elke fysiotherapeut heeft zijn eigen specialisaties, hierdoor zijn wij als praktijk in staat om door middel van fysiotherapie elke klacht op te lossen. Heeft u een klacht waar u maar niet van af komt? Neem dan nu contact met ons op, wij staan klaar om u te helpen. Kijk ook gerust naar onze specialisaties om te zien hoe wij u kunnen helpen.

[