Revalidatie fysiotherapie

Revalidatie

Bij Fysiotherapie Glanerbrug kunt u terecht voor nagenoeg alle aandoeningen die met fysiotherapie te behandelen zijn. Met ons team van vier professionals beschikken we over een schat aan ervaring waardoor we u allerlei specialisaties kunnen aanbieden. Van allerlei lichamelijke aandoeningen van nek- en schouderklachten tot aan langdurige revalidatie na een operatie. Voor revalidatie therapie bent u bij ons aan het juiste adres.

De juiste fysiotherapie behandeling

Fysiotherapie is een discipline dat zich bezighoudt met het verbeteren en behouden van de functie van het houdings- en bewegingsapparaat met behulp van bewegings- en oefentherapie. Bij Fysiotherapie Glanerbrug bieden we de oplossing voor iedereen die zich vrijer en minder beperkt wil kunnen bewegen. Of u nu gewrichtsklachten, rugklachten of andere klachten aan het bewegingsapparaat heeft, wij passen de juiste behandeling toe om u zo snel mogelijk weer op de been te helpen. Ook tijdens uw revalidatie na een bijvoorbeeld een ongeluk of blessure voorzien wij u graag van de juiste therapie en adviezen.

Rugbehandeling Fysiotherapeut

Fysiotherapie na een operatie

Vaak staat er een lange herstelperiode voor het ondergaan van een operatie. Bent u geopereerd aan uw heup, knie, enkel of andere kwetsbare lichaamsdelen? Dan zult u in de herstelperiode moeten revalideren. Fysiotherapie is een essentiële manier om te herstellen. Daarom bieden wij speciale revalidatie therapie aan. Door onze specialist wordt een behandelplan opgesteld om in een rustig tempo te kunnen revalideren. De bedoeling van revalideren is meer spieropbouw creëren rondom de aangedane gebieden. Zo voelt u zich stapje voor stapje steeds iets sterker worden. Het behandelplan werkt het beste als u zowel met de fysiotherapeut als zelf de oefeningen dagelijks doet.
De voordelen om voor revalidatie therapie na een operatie te kiezen zijn:

  • U krijgt meer controle en grip op lichamelijk herstel
  • De pijn krijgt u beter onder controle of neemt zelfs af
  • U loopt minder risico op complicaties
  • Er is toezicht als u bewegingen uitvoert met de fysiotherapeut

Vergoeding revalidatie therapie

Of uw behandelingen rondom revalidatie therapie vergoed worden is afhankelijk van het soort aandoening waar u therapie voor volgt en op welke manier u verzekerd bent. Voor personen tot 18 jaar worden veel vormen van fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering. Bent u boven de 18? Dan heeft u een aanvullende verzekering nodig. Vraag dit voor de zekerheid even na bij uw verzekeringsmaatschappij.

Uw fysio revalidatie specialist in Enschede en Glanerbrug

Bij Fysiotherapie Glanerbrug kunt u zowel met als zonder verwijzing van de arts worden geholpen. Ons team van specialisten vindt u hier. Bent u geïnteresseerd in onze diensten rondom fysio revalidatie in Enschede? Neem dan contact op via: