Fysio fitness

Wat is fysio fitness?

Met fysio fitness krijgt u begeleiding van de fysiotherapeut om bijvoorbeeld uw conditie te verbeteren. Vanzelfsprekend weet de fysiotherapeut alles van het bewegingsapparaat, dus kunt u onder zijn specialistische begeleiding langzaam werken aan de opbouw van uw conditie. Het programma zal zo worden aangepast, dat u een zo goed mogelijk resultaat behaalt. Fysio fitness is een ideale manier om goed fit te worden.

Gaat u niet graag naar de sportschool maar wilt u wel graag fitnessen onder begeleiding? Met een 10-rittenkaart is het mogelijk om – zonder indicatie – te fitnessen bij Fysiotherapie Glanerbrug.

We zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

  • Maandagavond om 18.30 uur en 19.30 uur
  • Woensdag om 15.30 uur, 18.30 uur en 19.30 uur
  • Zaterdag om 9.00 uur en 10.00 uur

Onder begeleiding fitnest u in een kleine groep van maximaal acht personen. Daarnaast is er ook aandacht voor extra krachtoefeningen voor uw buik- rug- of beenspieren.

Medische fitness

Wat is medische fitness?

Bij medische fitness gaat u ook fitnessen onder begeleiding van de fysiotherapeut. Er wordt een trainingsschema opgesteld, zodat u toch kunt blijven trainen, ondanks de beperkingen die u heeft. Het doel van medische fitness is om conditie en belastbaarheid te verhogen door middel van training. Een aantal positieve gevolgen zijn dat uw pijnklachten verminderen, u een minder gestrest leven leeft en uw conditie een stuk verbetert.

Door de professionele begeleiding heeft u de mogelijkheid om te werken aan uw blessures. Tevens kunt u medische problemen verhelpen of voorkomen door op de juiste manier te fitnessen.

Voor meer informatie of om u direct op te geven, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op 053-461 88 91. U kunt een vrijblijvende afspraak met u een intakegesprek maken en een fysiofitheidsscan. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens dit gesprek brengen wij uw wensen in kaart, om daarna zo snel mogelijk te kunnen starten met uw individuele programma.

Uw fysio fitness specialist in Enschede en Glanerbrug

Bij Fysiotherapie Glanerbrug kunt u zowel met als zonder verwijzing van de arts worden geholpen. Wij hebben jarenlange ervaring en tal van specialisaties. Daarom kunt u bij ons terecht voor allerlei uiteenlopende klachten en aandoeningen. Ons team van specialisten vindt u hier.