Fysio fitness: fitness bij uw fysiotherapeut

Wat is fysio fitness?

Met fysio fitness krijg je begeleiding van de fysiotherapeut om bijvoorbeeld je conditie te verbeteren. Vanzelf sprekend is dat de fysiotherapeut alles weet van de beweegapparatuur, dus hij kan je daarom heel goed begeleiden. Onder de begeleiding van de fysiotherapeut ga je dus langzaam werken om je conditie steeds beter op te bouwen. Het programma zal worden aangepast, dat om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Fysio fitness is daarom een ideale manier om goed fit te worden.

Gaat u niet graag naar de sportschool maar wilt u wel graag fitnessen onder begeleiding? Met een 10-rittenkaart is het mogelijk om – zonder indicatie – te fitnessen bij Fysiotherapie Glanerbrug.

We zetten de volgende mogelijkheden voor u op een rij:

  • Maandagavond om 18.30 uur en 19.30 uur
  • Woensdag om 15.30 uur, 18.30 uur en 19.30 uur
  • Zaterdag om 9.00 uur en 10.00 uur

Onder begeleiding fitnest u in een kleine groep van maximaal acht personen. Daarnaast is er ook aandacht voor extra krachtoefeningen voor uw buik- rug- of beenspieren.

Medische fitness

Wat is medische fitness?

Bij medische fitness ga je ook fitnessen met begeleiding van de fysiotherapeut. Er wordt een trainingsschema opgesteld zodat je toch kan blijven trainen, ondanks de beperkingen die je hebt. Het doel van medische fitness is om conditie en belastbaarheid te verhogen door middel van training. Een aantal positieve gevolgen zijn is dat je pijnklachten verminderen, je leeft een minder gestrest leven en je conditie wordt er een stuk beter op.

Door de professionele begeleiding heeft u de mogelijkheid om te werken aan uw blessures. Tevens kunt u medische problemen verhelpen of voorkomen door op de juiste manier te fitnessen.

Voor meer informatie of om u direct op te geven, kunt u contact opnemen met Marianne Dijkstra. Zij is op werkdagen van 8.30 uur tot 12.00 uur bereikbaar op 053-461 88 91. Vervolgens wordt er een vrijblijvende afspraak gemaakt voor het houden van een intakegesprek en een fysiofitheidsscan. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens dit gesprek worden uw wensen in kaart gebracht om daarna zo snel mogelijk te kunnen starten met uw individuele programma.

Uw fysio fitness specialist in Enschede en Glanerbrug

Bij Fysiotherapie Glanerbrug kunt u zowel met als zonder verwijzing van de arts worden geholpen. Met onze jarenlange ervaring en tal van specialisaties kunt u bij ons terecht voor allerlei uiteenlopende klachten en aandoeningen. Ons team van specialisten vindt u hier.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan contact met ons op:

 

 

Fysiotherapie Glanerbrug
Spoorbaanstraat 6
7532 DA Enschede
053 461 8891
info@fysiotherapieglanerbrug.nl