Fysio fitness

Fysio fitness: fitness bij uw fysiotherapeut

Gaat u niet graag naar de sportschool maar wilt u wel graag fitnessen onder begeleiding? Met een 10-rittenkaart is het mogelijk om – zonder indicatie – te fitnessen bij Fysiotherapie Glanerbrug.

We zetten de volgende mogelijkheden voor u op een rij:

  • Maandagavond om 18.30 uur en 19.30 uur
  • Woensdag om 15.30 uur, 18.30 uur en 19.30 uur
  • Zaterdag om 9.00 uur en 10.00 uur

Onder begeleiding fitnesst u in een kleine groep van maximaal acht personen. Daarnaast is er ook aandacht voor extra krachtoefeningen voor uw buik- rug- of beenspieren.

Medische fitness

Door de professionele begeleiding heeft u de mogelijkheid om te werken aan uw blessures. Tevens kunt u medische problemen verhelpen of voorkomen door op de juiste manier te fitnessen.

Voor meer informatie of om u direct op te geven, kunt u contact opnemen met Marianne Dijkstra. Zij is op werkdagen van 8.30 uur tot 12.00 uur bereikbaar op 053-461 88 91. Vervolgens wordt er een vrijblijvende afspraak gemaakt voor het houden van een intakegesprek en een fysiofitheidsscan. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens dit gesprek worden uw wensen in kaart gebracht om daarna zo snel mogelijk te kunnen starten met uw individuele programma.

Uw fysio fitness specialist in Enschede en Glanerbrug

Bij Fysiotherapie Glanerbrug kunt u zowel met als zonder verwijzing van de arts worden geholpen. Met onze jarenlange ervaring en tal van specialisaties kunt u bij ons terecht voor allerlei uiteenlopende klachten en aandoeningen. Ons team van specialisten vindt u hier.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan contact met ons op:

Fysiotherapie Glanerbrug
Spoorbaanstraat 6
7532 DA Enschede
053 461 8891
info@fysiotherapieglanerbrug.nl