Home

A masseur is stretching a woman's arm

 Fysiotherapie Glanerbrug

Onze praktijk voor fysiotherapie biedt een oplossing voor iedereen die zich weer vrijer en beter wil kunnen bewegen. Naast algemene fysiotherapie, hebben wij allerlei specialiteiten in huis, zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie, bekken fysiotherapie en haptonomie. U kunt daarom bij ons terecht met rugklachten, sportblessures, gewrichtsklachten en allerlei andere specifieke klachten van het bewegingsapparaat. Daarnaast zijn kinderen  met een achterstand in de motorische ontwikkeling bij onze kinderfysiotherapeute in goede handen.

Een enthousiast team bestaande uit Elly Mulder, Lichelle Gorter, Jos Ekelhof, Floor Mulder, Frank Vastbinder, Kai Vreriks en Diana Yanguc staat voor u klaar.
Wilt u meer informatie over onze praktijk? Bekijk dan rustig onze website of neem contact op met Fysiotherapie Glanerbrug via telefoonnummer 053-4618891

Mocht u voor behandeling naar de praktijk komen dan vragen wij u om u aan de volgende veiligheidsmaatregelen te houden in verband met covid:

 • Heeft u een afspraak, maar krijgt u voor die tijd toch last van koorts, keelpijn, hoesten, niezen of andere verkoudheidsklachten? Bel af en kom niet naar de praktijk.
 • Kom zo mogelijk alleen of laat u  brengen/halen.
 • Neem uw  eigen handdoek of laken mee.
 • Ga vooraf thuis naar de wc.
 • Kom niet te vroeg (max. 5 minuten eerder).
 • Houd 1,5 meter afstand van iedereen in de praktijk, dus ook van de balie.
 • Desinfecteer na binnenkomst uw handen en volg de instructies in de wachtkamer.
 • Ga na afloop direct naar huis.

Voorlopig zijn bovenstaande voorzorgsmaatregelen van toepassing op de individuele reguliere behandelingen.
Voor aanmelding, vragen of meer informatie zijn wij bereikbaar op 053-4618891.

We hebben een aantal documenten gemaakt voor iedereen die last heeft van de rug en graag wat oefeningen wil doen:
  • Mobiliserende oefeningen voor de nek
  • Mobiliserende oefeningen voor de midden-rug
  • Mobiliserende oefeningen voor de onderrug

Fysiotherapie Glanerbrug: Uw vertrouwde specialist bij u in de buurt

Fysiotherapie Glanerbrug is de naam van een Maatschap van 4 zelfstandige fysiotherapeuten, die het behandelen van patiënten door middel van fysiotherapie behandelingen als doel hebben. Het is de bedoeling om met behulp van specialisaties nagenoeg alle aandoeningen, die door middel van fysiotherapie kunnen worden behandeld, aan te bieden.

Onze specialisaties

Fysiotherapie Glanerbrug bestaat uit een team goed opgeleide, onafhankelijke fysiotherapeuten. In onze praktijk zijn wij continu bezig om onszelf te verbeteren door opleidingen en cursussen te volgen. Wij zijn er trots op dat wij de volgende specialisaties in onze praktijk aan kunnen bieden.

Fysiotherapie helpt mensen die niet goed kunnen bewegen – die niet durven te bewegen – die meer moeten bewegen – die moeite hebben met bewegen. De fysiotherapeut is er voor iedereen. Van klein tot groot. Van jong tot oud.

Kinderfysiotherapie is een specialisme van fysiotherapie, dat zich richt op het bewegingsapparaat van kinderen en hun bewegend functioneren.

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners, die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met Parkinson. Het netwerk bestaat uit  veel specialisten, waaronder fysiotherapeuten van Fysiotherapie Glanerbrug.

Sportfysiotherapie is bedoeld voor mensen die een blessure hebben opgelopen tijdens het sporten en die zo snel mogelijk hun sportbeoefening weer willen hervatten.

Manuele therapie heeft als doel het beter laten functioneren van de gewrichten en het verbeteren van houding en bewegingen van de wervelkolom. De manueel therapeut heeft hiervoor een aantal specifieke technieken die kunnen worden toegepast.

Bekkenfysiotherapie is bedoeld om mannen, vrouwen en kinderen te helpen om van klachten af te komen die zijn ontstaan rond het gebied van de bekken, de lage rug en de bekkenbodem.

 

Elly Mulder

Elly Mulder

Secretariaat
Lichelle Gorter

Lichelle Gorter

Fysiotherapeut
Jos Ekelhof

Jos Ekelhof

Fysiotherapeut

Floor Mulder

Fysiotherapeut
Frank Vastbinder

Frank Vastbinder

Fysiotherapeut
Diana Yanguc

Diana Yanguc

Fysiotherapeut

Kai Vreriks

Fysiotherapeut

 

Bent u geïnteresseerd in onze fysio diensten, neem dan contact met ons op:

Maak een afspraak Stuur een e-mail Bel ons

 

Fysiotherapie Glanerbrug
Spoorbaanstraat 6
7532 DA Enschede
053 461 8891
info@fysiotherapieglanerbrug.nl

Contact

Spoorbaanstraat 6
7532 DA Enschede
053 461 8891
info@fysiotherapieglanerbrug.nl