Frank

Frank Vastbinder

Op 24 mei 1976 ben ik geboren in Nijmegen. Mijn hele leven heb ik in de regio Nijmegen gewoond totdat ik in 2010 de mogelijkheid kreeg te gaan werken in de maatschap Fysiotherpie Glanerbrug. Vanaf 1 januari 2011 heb ik de praktijk van Eddy Reichman overgenomen.

Met het werken in Glanerbrug hebben mijn vrouw en ik de stap gezet te gaan wonen in Haaksbergen in het ouderlijk huis van mijn vrouw. Ik kan hier in mijn vrije tijd genieten van rust, ruimte en natuur door vanuit huis te gaan hardlopen, fietsen of te wandelen. Mijn twee zonen hebben hier de ruimte om lekker buiten te spelen en te ravotten.

In 1999 ben ik in Nijmegen afgestudeerd als (psychiatrisch) verpleegkundige. Na een heroriëntatie op het werkende leven heb ik uiteindelijk gekozen voor de opleiding fysiotherapie. Sinds 2006 ben ik werkzaam geweest in een verpleeghuis en in een particuliere praktijk. In 2008 heb ik mij gespecialiseerd tot oedeemtherapeut. Hierbij behandel je mensen die last hebben van een abnormale vochtophoping in het lichaam, bijvoorbeeld ten gevolge van borstkanker of na een operatie. Veel voorkomende klachten zijn dan zwelling, minder bewegelijkheid en een zwaar/moe gevoel in de armen of benen. Vanaf 2009 ben ik mij aan het specialiseren tot geriatrisch fysiotherapeut. Deze specialisatie richt zich op oudere mensen die meerdere aandoeningen tegelijkertijd hebben of op ouderen die merken dat de ‘normale’ ouderdomsgebreken invloed hebben op hun zelfstandigheid of het uitvoeren van vrijetijdsbesteding.

Specialisaties:

  • Geriatrische fysiotherapie (ouderen)
  • COPD
  • Valpreventie
  • Neurologische cliënten
  • Oncologische revalidatie
  • Trainen met ouderen

De volgende fysiotherapeuten maken deel uit van Fysiotherapie Glanerbrug:

Floor Mulder
Floor Mulder

Lichelle Gorter
Lichelle Gorter
Lees meer»   Lees meer»

Jos Ekelhof
Jos Ekelhof
Lees meer»

Secretariaat:

Marianne Dijkstra
Marianne Dijkstra
Lees meer»