floorGraag stel ik mij aan u voor.

Mijn naam is Floor Mulder. Ik ben geboren, opgegroeid en nog altijd wonende in Glanerbrug. In Juni 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie aan Saxion Hogeschool te Enschede. Tijdens mijn opleiding heb ik bij een aantal fysiotherapiepraktijken in Enschede stage gelopen. Hier heb ik mensen met allerlei verschillende klachten onderzocht, behandeld en veel ervaring opgedaan.

Daarnaast ben ik nog voor 4 maanden in Indonesië geweest om daar kinderen te helpen en te ondersteunen die te maken hebben met een handicap. Dit was een super leuke ervaring, hier heb ik leren werken met geringe hulpmiddelen, want die waren daar weinig aanwezig.

Tijdens het laatste half jaar van mijn studie was ik al werkzaam in deze praktijk. In de avonduren begeleidde ik de fitnessgroepen, daarnaast heb ik stage gelopen en ervaring opgedaan, waarbij Emile Besseler mij heeft begeleid.

Naast mijn werk ben ik erg geïnteresseerd in verschillende sporten, daarvan is handbal de sport die ik in clubverband beoefen. Dit doe ik bij het eerste team van Avanti Wilskracht en al jaren met veel plezier.

Graag tot ziens in de praktijk.

De volgende fysiotherapeuten maken deel uit van Fysiotherapie Glanerbrug:

Ilona Bijman-Hemelt

 Frank Vastbinder
Frank Vastbinder
Lees meer»                       Lees meer»

Jos Ekelhof
Jos Ekelhof
 Lees meer»

Secretariaat:

Marianne Dijkstra
Lees meer»