Lichelle Gorter

Lichelle Gorter

Graag wil ik mezelf even voorstellen:

Ik ben Lichelle Gorter en ben 23 jaar oud. Sinds 1 juli 2021 maak ik deel uit van het team van fysiotherapie Glanerbrug. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool Saxion te Enschede. Sommige mensen zullen mij misschien al kennen van de fitness lessen, die ik binnen fysiotherapie Glanerbrug verzorg. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. Ik werk met veel plezier bij fysiotherapie Glanerbrug en hoop jullie in de praktijk tegen te komen.

 

De volgende fysiotherapeuten en medewerkers maken deel uit van Fysiotherapie Glanerbrug:

Marianne Dijkstra

Marianne Dijkstra

Secretariaat

Lichelle Gorter

Lichelle Gorter

Fysiotherapeut

Jos Ekelhof

Jos Ekelhof

Fysiotherapeut

Floor Mulder

Fysiotherapeut

Frank Vastbinder

Frank Vastbinder

Fysiotherapeut

Diana Yanguc

Diana Yanguc

Fysiotherapeut