Bekkenfysiotherapie Losser

Wat is bekkenfysiotherapie?

Heeft u last van het gebied rond uw lage rug, bekken, buik of bekkenbodem? Dan kunt u terecht bij onze bekkenfysiotherapeut. Bekkenfysiotherapie is één van de vele specialisaties in de fysiotherapie die zich richt op preventie en behandeling van klachten in en rond het bekkengebied. De klachten kunnen heel divers optreden, zoals problemen met de ontlasting, zwangerschap gerelateerde klachten, pijn in de onderbuik, bij de anus, bij de geslachtsdelen en klachten bij seksueel contact. Herkent u één van deze klachten of heeft u een vermoeden dat u op een andere manier last heeft van uw bekken? dan kunt u altijd contact met ons opnemen en wij helpen u graag.

Rugbehandeling Fysiotherapeut

De behandeling door een bekkenfysiotherapeut

Wanneer u klachten ervaart van uw lage rug, bekken, buik of bekkenbodem kan bekkenfysiotherapie zeker uitkomst bieden. Het zou zonde en onnodig zijn om met deze klachten rond te blijven lopen. Onze specialisten helpen u namelijk graag.

Bij het eerste bezoek bij de bekkenfysiotherapeut verricht de fysiotherapeut uitgebreid onderzoek om een goed beeld te krijgen van uw klachten. Dit is essentieel om een goed en aansluitend behandelplan te maken. Het behandelplan bestaat uit verschillende oefeningen die u helpen met uw klachten. Dit kan bij ieder persoon verschillen, omdat de klachten bij iedereen anders zijn. Eventueel wordt er inwendig onderzoek verricht door een gecertificeerd bekkenfysiotherapeut om zo het functioneren van uw bekken, bekkenbanden en bekkenbodem in kaart te brengen. De bekkenfysiotherapeut zorgt ervoor dat u weer goed kunt functioneren tijdens het dagelijkse leven en geeft u – indien nodig – advies over uw houding, toiletgedrag en eet- en drinkgedrag.

Uw bekkenbodemfysiotherapie specialist Losser

Fysiotherapie Glanerbrug is de bekkenfysiotherapeut voor Losser. U heeft geen verwijzing nodig van de dokter om bij ons behandeld te worden. Onze specialisten staan altijd klaar om u te helpen met uw klachten.