Fysiotherapie revalidatie

 

Bij Fysiotherapie Glanerbrug kunt u terecht voor nagenoeg alle aandoeningen die met fysiotherapie te behandelen zijn. Met ons team van vier professionals beschikken we over een schat aan ervaring waardoor we u allerlei specialisaties kunnen aanbieden van allerlei aandoeningen tot aan langdurige revalidatie:

 

  • Kinderfysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Reumafysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Oedeemfysiotherapie
  • Geriatrie fysiotherapie

 

De juiste fysiotherapie behandeling

Fysiotherapie is een discipline dat zich bezighoudt met het verbeteren en behouden van de functie van het houdings- en bewegingsapparaat met behulp van bewegings- en oefentherapie. Bij Fysiotherapie Glanerbrug bieden we de oplossing voor iedereen die zich vrijer en minder beperkt wil kunnen bewegen. Of u nu gewrichtsklachten, rugklachten of andere klachten aan het bewegingsapparaat heeft, wij passen de juiste behandeling toe om u zo snel mogelijk weer op de been te helpen. Ook tijdens uw revalidatie na een bijvoorbeeld een ongeluk of blessure voorzien wij u graag van de juiste therapie en adviezen.

Vergoeding fysiotherapie

Of uw fysiotherapiebehandelingen vergoed worden, is afhankelijk van het soort aandoening waar u therapie voor volgt en op welke manier u verzekerd bent. Voor personen tot 18 jaar worden veel vormen van fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering. Bent u boven de 18? Dan heeft u een aanvullende verzekering nodig. Vraag dit voor de zekerheid even na bij uw verzekeringsmaatschappij.

Uw specialist in Enschede en Glanerbrug

Bij Fysiotherapie Glanerbrug kunt u zowel met als zonder verwijzing van de arts worden geholpen. Ons team van specialisten vindt u hier. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op via:

 

 

Fysiotherapie Glanerbrug
Spoorbaanstraat 6
7532 DA Enschede
053 461 8891
info@fysiotherapieglanerbrug.nl

WhatsApp chat